Alle licenties zijn op voorraad en direct leverbaar!

Snel, ongecompliceerd en veilig!
Hierdoor profiteert u van een veilige aankoop

Voor veel klanten is het kopen van software via internet een kwestie van vertrouwen. Wij zijn al enkele jaren met ons aanbod op de markt aanwezig en veel kopers kiezen al regelmatig voor ons aanbod – zowel particuliere als zakelijke klanten. Om uw vertrouwen te vergroten, bieden wij een geld-terug-garantie op alle aankopen. Dit zorgt ervoor dat als u problemen ondervindt bij het activeren van een product dat u in onze winkel heeft gekocht, u snel en zonder bureaucratische rompslomp het aankoopbedrag terugkrijgt. Dit zorgt ook voor vertrouwen bij nieuwe klanten.

PROBLEEMOPLOSSEN

Koop software veilig – met een geld-terug-garantie

Wanneer u nieuwe software installeert, kunt u af en toe activeringsproblemen ondervinden. Vooral bij dubieuze aanbieders is dit vaak het geval. Deze verkopen soms ongeldige licenties die helemaal niet geactiveerd kunnen worden of die slechts een beperkte periode geldig zijn. De klanten zitten dan vast met hun uitgaven. Om dit probleem te voorkomen, controleren wij alle licenties intensief voordat we ze in onze winkel aanbieden. Dit zorgt ervoor dat de programma’s doorgaans zonder problemen kunnen worden geactiveerd. Dit onderstrepen wij met onze geld-terug-garantie. Wij beloven u niet alleen dat dergelijke problemen zich doorgaans niet zullen voordoen met de softwareproducten die wij u aanbieden. Ook garanderen wij dat u het volledige aankoopbedrag terugkrijgt als activatie niet mogelijk is.

TERUGBETALING
Zo maak je aanspraak op de geld-terug-garantie

Als u na aankoop problemen ondervindt bij het activeren van een van onze softwareproducten, neem dan gerust contact op met ons serviceteam. Wij controleren dan de licentie en proberen u eerst te helpen. Mocht dit het probleem niet oplossen, dan krijgt u uw geld terug. In de volgende paragrafen laten we u gedetailleerd zien hoe dit proces werkt.

Neem contact op met ons serviceteam

Mocht u de bij ons aangeschafte software niet kunnen activeren, dan staat ons serviceteam u graag te woord. De gemakkelijkste manier om contact met ons op te nemen is rechtstreeks via deze pagina. Als u het contactformulier invult, wordt deze direct doorgestuurd naar de juiste locatie. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Ook in dit geval zullen wij alle maatregelen nemen om het probleem op te lossen en indien nodig de aankoopprijs terugbetalen.

PROBLEEMOPLOSSEN
Probleemoplossing door onze technici

De meeste software-activeringsproblemen waarmee klanten bij ons komen, zijn te wijten aan een onjuiste procedure. Dit betekent dat de licentiesleutel die u van ons heeft ontvangen ook daadwerkelijk correct werkt. Om deze reden behouden wij ons het recht voor om bij alle klachten op dit gebied verbeteringen aan te brengen. Dit betekent dat een van onze technici dit probleem oplost en u helpt de software te activeren. Het is bijna altijd mogelijk om het probleem op deze manier op te lossen.

TERUGBETALING
Terugbetaling van het aankoopbedrag als het probleem niet opgelost kan worden

Terugbetaling van de aankoopprijs als het probleem niet kan worden opgelost. Als onze technici de software niet kunnen activeren, treedt onze geld-terug-garantie in werking. Dit betekent dat wij u de volledige aankoopprijs snel en onbureaucratisch terugbetalen. Dit zorgt voor veel vertrouwen bij het online kopen van onze softwarelicenties.

ACTIVERING EN INSTALLATIE
Let op het verschil tussen activering en installatie

Als het gaat om onze geld-terug-garantie, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze alleen van toepassing is op activering, maar niet op installatie. Het installatieproces is de verantwoordelijkheid van de fabrikant. Bovendien moet de klant ervoor zorgen dat zijn computer aan alle gespecificeerde systeemvereisten voldoet. Deze gegevens staan ​​echter volledig los van de licenties die wij aan u verkopen, waardoor wij op dit gebied helaas geen garanties kunnen geven.